lauantai 20. joulukuuta 2008

We Can Stop Whenever We Want

<3 !

päivä on ollu pitkä. no ehkä, ku kouluun piti raahautua jo klo8. ja heti ekaks mein esitys. joka meni iha okei, vaikka yleisö ei hirveesti nauranu. :D mut pääasia, et meil esiintyjil oli hauskaa. tänä vuonna sain jonkun vimman tuhlata 10 euroa joulukortti-tarpeisiin ja tein sitten yli kymmenen joulukorttia. tyypit oli vähän pahoillaan, et sori en tehny siule korttia tms. mut hei, viimine vuos peruskoulua! pitihä ne kortit antaa, et ihmiset jotenki muistais miutki. laulujen ja esityksen jälkeen oppilaat sai tokarit. ja mie katoin paperia epäuskoisesti, enkku 10! jeajeajea. mut oli niitä pettymyksiä, ruotsi, fysiikka (näis kyl vaa omaa laiskuutta 6 ja 7) liikunta 8!! on ollu koko kasin ysi.:( nyyh. laitan nää numerot nyt tähä:

äikkä 9 nous!
enkku 10 nous!
ruotsi 7 sama
ranska 8 laski :<
maantieto 8 sama
yhteiskuntaoppi 8 uus aine
fysiikka 6 sama ku seiskal
matikka 7 sama
uskonto 9 nous!
liikunta 8 laski:<
kotitalous 8 sama
käytös 9 sama:D

täs ei oo mukana biologiaa, kemiaa, historiaa, musiikkia, terveystietoo, musiikkia, kuvista eikä kässää, koska ne loppu joko seiskalla tai kasilla.
keskiarvoo en oo viel laskenu, en uskalla.
enkä jaksa jauhaa näist numeroista.
koska on LOMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
huomenna luvassa shoppailua, samoin maanantaina. tiistaina valmistaudun jouluaattoon. ja loppuviikko tulee olee ihana <3
GRAN CANARIA BAHIA FELIZ 27.12 !
<3
<3
oon fiiliksissä.
tänään oon ollu joulujuhlas, kattonu harry potterii, ollu mummolas ja kaupungil, lukenu lehtee, syöny, vähä siivonnu ja kattonu telkkarii ja ollu koneel. ja kello on vasta puol 6:O jeeejee.

olen siis hyvin iloinen nyt. ja toistan itteeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti