torstai 18. joulukuuta 2008

This is my head exploding


otsikoin ensimmäisen blogimerkinnän lempibändin biisin mukaan. (eli disco ensemblen) ja niin aion tehä jatkossakin. jotenki ironisesti tää biisi kuvaa tän hetken olotilaa.


aamu meni hyvin. ehdin jopa ajoissa lähtemään, ei ollu liian kylmä tai märkää. ja vihreätki valot aina sattu vaihtumaan, kun tulin liikennevalojen kohdalle. ja senkö pitäs olla merkki hyvästä päivästä? no... jouduin heti ekalla tunnilla tekemään yksin uskonnon esitelmää aiheesta: eutanasia? en ees muista, miten koko sana kirjotetaan. muut oli jo pitkällä ton kanssa ja mie alkumetreillä. enkuntunti se vasta ihana olikin. tehään siinäkin esitelmää, aihe on kanadalainen malli Jessica Stam. tietoa löyty hyvin vähän ja vilmaki oli poissa. joten tehtiin se kolmestaan, mie, roosa ja elisa. roosa päätti sitten alkaa itsenäiseksi taiteilijaksi ja teki otsikon, joka voisi viestiä "tervetuloa lasten sirkukseen." okei, toi meni ehkä vähän yli.. mut yhteistyö ois voinu olla kova sana. ja roosa vielä suuttu miule ja elisalle, ku vähän huomautettiin asiasta. joo ei siitä sitte enempää. toine tunti suju sitte juhlasalissa, jossa harjoteltiin näytelmää. hyvin se muuten meni, mut mun osa siinä nyt on vähän perseestä. mut ite sen alunperin halusin. yks repliikki lauantaina ja sit se on huhuh ohi.. ruokailussa oli hyvää kinkkua, kastiketta, perunaa ja kiisseliä. siinä tän päivän kohokohta. vaikka suski valitteliki siinä vieressä, kuinka kinkussa on läskiä hyyyyi.. jne. -.- sit tein ranskan kokeen. joka meni huonosti. mut se oli vaikee ja luin viime viikolla siihe ja se oliki vast nytte. arlan kaa vaa otettii ranska-suomi sanakirjat kirjaston hyllyltä. mut se jäi vähä lyhyee, ku kuultii askelia. vitsi ollaa pahiksia. toisel ranskantunnil katottii jotai ranskalaista huutamisvideoita, mis jotkut mielisairaat? varasti autoja ja toine niist oli iha hölmö:DDD sit ah jaatinen. mut tunti meni päi blokkeriaaaaaa, suutuin taas. ja meni vähä yli ja olin hölmö. suutuin elisalle, ku se heti alko voittamaan jossai oudossa kuulapelissä, joka liittyy jotenki matikan todennäköisyyslaskentaan. mut en oo hyvä tollasissa, missä tarvitaan aivoja. luovuutta on, mut en tiiä tollasesta systemaattisesta, laskevoimasta älystä mikä lie! koulun jälkee tulin suoraa kotiin. mihinkää kaupungille jaksanu lähtee, vaik lahjat onki hankkimatta ja nii edelleeee. vertin kans tuli tietty heti riitaa. toi angstine murkku tulee kotii, alkaa heti kinuumaa koneelle, ärsyttää ja matkii miuta nii kaua, et pinna menee poikki. tukistin sitä ja menin raivoomaa puhelimes äitille. :D sit se lähti johoki ja mie menin kattoo leffaa. lainakengissä. se oli iha jees(: mut itkin siin yhes kohas, ku se ihana sokee pappa oli kuollu. vaik mones leffas/sarjas käy noi, en normaalisti itke. mut oonki vähä herkässä mielentilassa, ku tänää on ollu erimielisyyksiä vähä kaikkien kans. roosa, elisa, vertti ja kuka vielä. ____...:___ meen nyt sandralle, se varmaan selittää jotain roopesta. jee. :s mut meen silti, en tiiä miks ;D


ehkä angstisin teksti ikinä. mut voivoi, rankka päivä. ja tulevaisuudes näist tulee lyhyempiä. mut joskus pitää purkaa tuntoja.


thank you

merci

au revoir !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti